English
kategorija1 kategorija2 kategorija3 kategorija4 kategorija5
 
   
   
 

AGM Nova Gorica d.o.o.
Cesta goriške fronte 95b
5290 ŠEMPETER


Tel: +386 (05) 3300370

E-pošta: info@agm.si


Domov  --  Zakaj

AGM - kjer kupci s področja tehničnega varovanja za svoj denar dobijo največ

Ste zahteven kupec s področja tehničnega varovanja in iščete zanesljivega partnerja, ki se vam bo znal prilagoditi? Poglejte si nekaj glavnih razlogov zakaj sodelovati z nami:

Izjemna znanja

Pri podjetju AGM zelo veliko sodelujemo z igralniško panogo, ki zahteva najzahtevnejše in najkompleksnejše sisteme varovanja. Zato je nivo znanj in tehnične usposobljenosti podjetja izredno visok. Ta znanja in sposobnosti se seveda kažejo tudi pri vseh drugih področjih varovanja, ki jih izvajamo. Tako ste lahko gotovi, da sodelujete s partnerjem, ki deluje na izredno visokem nivoju, kar za vas pomeni večjo varnost.

Izredna zanesljivost

Uporabljamo le najsodobnejše pristope pri varovanju in sodobno opremo, ki je sicer v mnogih primerih dražja od standardne opreme, vendar pa omogoča najvišji nivo zanesljivosti.

Celovita rešitev

Ponujamo vam celovite rešitve od svetovanja pa do izvedbe projektov. Pri tem poskrbimo za povezano delovanje vseh sistemov (video nadzor, kontrola pristopa, protivlomni sistemi, protipožarni sistemi), ki našim strankam zagotavljajo optimalno poslovanje in pripomore k večji funkcionalnosti in učinkovitosti. Tako zagotovimo, da sodelujete s partnerjem, ki zagotavlja vse na enem mestu. V primeru morebitnih težav vemo kdo je odgovoren za njihovo reševanje in zato ne prihaja do prelaganja odgovornosti iz enega izvajalca na drugega in nepotrebne izgube časa.

Fleksibilnost

Pri nas se lahko pohvalimo z izjemno fleksibilnostjo, ki vam jo veliki ponudniki na našem trgu ne morejo ponuditi. Tako smo prava izbira tudi za kupce, ki imajo zelo specifične zahteve in iščejo partnerja, ki se jim bo znal prilagoditi.
Za dodatne informacije in vprašanja v zvezi z našimi storitvami nas kontaktirajte.
največjih nevarnosti,
ki prežijo na podjetja
v letu 2010

Želiti biti nekajkrat letno obveščani o novostih s področja varovanja?
Vpiši svoj email naslov:


 Se želite odjaviti?
Varovanje osebnih podatkov
 
 
Igralnice Industrijski objekti Banke Trgovine Javne ustanove Šolstvo in šport Individualne stranke
Protivlomno varovanje Protipožarno javljanje Video nadzor Kontrola pristopa Javljanje pušcanja plina Projektiva
Predstavitev Partnerji Zaposlitev Kontakti Kje smo