English
kategorija1 kategorija2 kategorija3 kategorija4 kategorija5
 
 
.gif" width="13" height="23" alt="" border="0"> Igralnice
.gif" width="13" height="23" alt="" border="0"> Industrijski objekti
.gif" width="13" height="23" alt="" border="0"> Banke
.gif" width="13" height="23" alt="" border="0"> Trgovine
.gif" width="13" height="23" alt="" border="0"> Javne ustanove
.gif" width="13" height="23" alt="" border="0"> `olstvo in aport
.gif" width="13" height="23" alt="" border="0"> Individualne stranke

AGM Nova Gorica d.o.o.
Cesta goriake fronte 95b
5290 `EMPETER


Tel: +386 (05) 3300370

E-poata: info@agm.si


Domov  --  Varnostne rešitve za  --  Banke

Maksimalna varnost bančnega poslovanja in ustvarjanja novih priložnosti!

  • Ali vaš trenutni partner na področju tehničnega varovanja ni dovolj fleksibilen in iščete partnerja, ki se vam bo znal prilagoditi?

  • Ste prepričani da vašemu partnerju v celoti zaupate in vam daje želeni občutek varnosti? Imate kdaj glede tega pomisleke?

  • Kako lahko ugotovite pomanjkljivosti v vašem bančnem poslovanju in si ustvarite nove priložnosti?

AGM - pravi naslov za zahtevno bančno poslovanje

Pri podjetju AGM se lahko pohvalimo z dolgoletnimi izkušnjami in visokim nivojem znanj na področju zagotavljanja maksimalne varnosti na področju bančnega poslovanja. Tako stranka ob sodelovanju z nami dobi izkušenega partnerja, ki razume problematiko bančnega poslovanja in zna poiskati najboljše rešitve.

Prednosti bank ob sodelovanju z nami na področju tehničnega varovanja

Fleksibilnost

Če vam je pomembno, da na področju tehničnega varovanja sodelujete s partnerjem, ki se vam bo znal prilagoditi, potem ste na pravem mestu.

S tem, ko se spreminja dinamika in obseg vašega poslovanja, se za zagotavljanje maksimalne varnosti mora spreminjati tudi varnost. V ta namen dajemo pri podjetju AGM zelo velik poudarek na fleksibilne rešitve, ki se enostavno prilagajajo vašim trenutnim potrebam. Naši sistemi so zelo odprti in dopuščajo enostavno nadgradnjo.

Tako boste poskrbeli za uporabo učinkovitega varnostnega sistema, ki je prilagojen vašim trenutnim potrebam in prihranili pri času in vaših stroških.

Zanesljivost

Pri podjetju AGM s pomočjo več kot 10 letnih izkušenj in visokega nivoja znanj bankam pomagamo pri zagotavljanju varnosti na najvišjem nivoju, kjer ničesar ne prepuščamo naključju. Tako banke ob sodelovanju z nami dobijo zanesljivega partnerja z izkušnjami, ki jim omogoča želeni občutek varnosti.

Izboljšanje poslovanja

S pomočjo učinkovitega video nadzora boste lahko ugotovili priložnosti za izboljšanje vašega poslovanja (čakalne vrste, obiski strank po urah ...) in tako izboljšali zadovoljstvo vaših strank (npr. krajše čakalne vrste) ter dvignili organizacijo poslovanja na viši nivo (npr. pravilna razporeditev zaposlenih).

Vam je pomembno, da na področju tehničnega varovanja sodelujete s partnerjem, ki zagotavlja izpolnjevanje vseh zahtevanih tehničnih normativov na področju bančništva?

Pri podjetju AGM svojim strankam zagotavljamo izpolnjevanje vseh tehničnih normativov na področju bančništva – ljudje, oprema, odzivnost …Tako boste ob sodelovanju z nami poskrbeli za delovanje vaše banke po zahtevanih predpisih in se s tem izognili nepotrebnim zapletom.

Iščete partnerja, ki zelo dobro pozna visoke zahteva bančnega poslovanja?

Pri podjetju AGM že več kot 10 let uspešno pomagamo bankam pri zagotavljanju tehničnega varovanja na zahtevanem visokem nivoju. V teh letih smo dobili zaupanje mnogih uspešnih bank (vse poslovalnice A Banke na primorskem), menjalnic, posojilnic ...

AGM - končno partner, ki vas razume!

Sodelujete z enim partnerjem, ki zagotavlja celovito rešitev na enem mestu!

Pri podjetju AGM poskrbimo za povezano delovanje vseh sistemov (video nadzor, kontrola pristopa, protivlomni sistemi, protipožarni sistemi), ki našim strankam zagotovi dodatno funkcionalnost in učinkovitost. Tako zagotovimo, da sodelujete s partnerjem, ki zagotavlja vse na enem mestu, s čimer tudi v primeru morebitnih težav vemo kdo je odgovoren za njihovo rešitev, brez prelaganja odgovornosti iz enega izvajalca na drugega in izgube nepotrebnega časa.
Za dodatne informacije in vprašanja v zvezi z našimi storitvami nas kontaktirajte.
največjih nevarnosti,
ki prežijo na podjetja
v letu 2010

Želiti biti nekajkrat letno obveščani o novostih s področja varovanja?
Vpiši svoj email naslov:


 Se želite odjaviti?
Varovanje osebnih podatkov
zakaj AGM
 
 
Igralnice Industrijski objekti Banke Trgovine Javne ustanove Šolstvo in šport Individualne stranke
Protivlomno varovanje Protipožarno javljanje Video nadzor Kontrola pristopa Javljanje pušcanja plina Projektiva
Predstavitev Partnerji Zaposlitev Kontakti Kje smo